Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ena ögat öppet

Jag är rädd
för rädd för att möta sanningen
i ett regn av hårstrån
Tankarna flyr
Som såpbubblor i vinden
Och de brister innan orden tar form
och känslorna får sin egen tyngd
Så lättare att se förbi och över
faror som lurar
Allt blir bra
Det får inte finnas något annat
så det måste bli så
och ingen behöver oroa sig











Fri vers av Bellissima
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-24 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima