Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en fläck på Sveriges banér

Det är en fläck på Sveriges banér

att medborgarrätt beror på var man slagit sig ner

Sjukvården i landet är ju organiserat

av lokala landsting

och därmed blir den inte jämförbar

i hela landet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-24 12:24



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är tragiskt att det ska vara så.
2017-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Det är skamligt att sjukvården är olika beroende var man bor!
2017-08-24

    Sefarge VIP
Äntligen fingret på
den onda tån!!
Nationell samling
Och krav på omorganisation
krävs Landstingen bör vara kvar
Men Absolut icke dess sjukvård
som t.o.m Svenskar flyr!( de som kan)
Turkiets t.e.x bättre
ansvarstagande!
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP