Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vanlig dag på jobbet...inklusive en fantasi


tre x adhd...



...två depressioner och dito borderline

7 x 45 minuters herrelöst kaos och gråt

släcker lyset utan känslor

kommer ut på gatan och ner till pendeln

river mobilen ur hennes hand,
( märk förskräckelsen ! )
hennes enda självkänsla
hennes alter ego
hennes hjälpjag

( den smått överlägsna minen
blir till ett barnskrik )

kastar den under tåget

går belåtet på sista vagnen
rullar hem

utan känslor

en dag till
sen...






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-24 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar ditt flöde, förmodligen ligger innehållet nära verkligheten. Det känns så.
2017-08-28

  Gawain VIP
Förlåt, njuter herrelöst av denna närmast vackra förteckning över ett förlopp så kort men ack så innehållsrikt!

Du får med allt. På riktigt.
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP