Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnmoln

tyngda av tankar

seglar de stilla förbi 

samlas i grå mumlande klunga

 

I tysthet droppar orden, lämnar avtryck i nuet 

Som ring på vattnet

i daggkåpans famn, vilar molntankar




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-25 07:06



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så vackert diktat om molnen!!
2017-08-26

  aol
Underbart gestaltar du tankar genom molnen jag fick så fina bilder,
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~