Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onsdag fredag söndag måndag

onsdag, jag har druckit för mycket whiskey,
finns det ett bra sätt att fråga om du är ensam?

fredag, jag har tagit för mycket tjack,
finns det ett bra sätt att fråga om du saknar mig?

söndag, jag har druckit för mycket kaffe,
finns det ett bra sätt att fråga om du är lycklig utan mig?


jag har glasskärvor i mitt huvud
för allt jag skulle ha gjort men inte gjorde,
för allt jag gjorde men inte skulle ha gjort.


måndag, jag spyr ut mina lungor,
finns det något sätt att skrika så att bara du hör?




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-25 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M