Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primitivt, rått/Skirt, sobert


den finns i alla mina ord nu
min kamp om min kropp
rättigheten att ge bort fritt
modet att vilja och veta

det är en balansbräda
att lyssna och tänka
med händer och rygg och höfter och bröst
och att samtidigt
låta deras händer gå sin gång,
hitta stigar jag aldrig vetat om

jag tänker med kroppen
primitivt och rått
ändå
skirt och sobert
det var ju lyckan vi sökte
den finns i mig när de är utanpå mig

letar inte efter en ny du
letar efter ett gammalt jag
ett jag som jag skulle fått vara hela tiden
om inte livet kört in i fel fil
kraschat rakt i vägdiket

så kom och rör mig
sätt igång systemen
låt mig tänka med kroppen och förlora mig i crescendot
låt huden knottra sig
låt mig leva ett liv i dina andetag

ljudet av min befrielse






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-25 09:52



Bookmark and Share


    Taly
det här är ju bra ju
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mögel