Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glasmantra


Du bär ditt mantra

som vore tanken av glas.

Havet får lyster.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-25 10:07



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
En glänsande haiku.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP