Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll



jag har noll aptit och en obotlig hunger
ständigt fylld av gränslös skam
njuter endast med dåligt samvete
och solen är bara solen
den symboliserar ingenting
inget ljus i mitt liv

 




Fri vers av Bobski
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-27 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så!
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski