Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kossuflaska

vad står det bakom etiketten

frågade vännen

 

bakom etiketten

på en sprit flaska

 

någonstans bakom dörren

stod flaskan 

som jag inte såg

som jag 

inte visste om

 

bakom etiketten 

låg konsekvenserna

 

kraschade relationen till mig

kraschade relationer till de oskyldiga

som inget kan göra

som bär klumpen i sin hals

 

du bär klumpen i din hals

du får ha kväljningarna

bland dina illusioner

att du inte gör någon illa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-27 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP