Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanhat perunat

 perheterapeutti  näki sun juomisen

mä en sitä halunnut havaita

en pannut sen syyksi mitään

 

syyt on syvemmällä

sun omassa pottumaassa

joka sun itse on kuokittava

 

rikkaruohot siinä ympärillä

kossun sivuvaikutukset

tukahdutti meidät 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-27 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP