Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTOM

 
 

 

 

Bortom jorden

och jordelivet

Bortom månen

och månvindars sus

Bortom stjärnor

och solars ljus

Bortom allt

och evig tid

Är de månne där

våra själar föds

Ändock kunna se

när dom behövs

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-27 19:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina funderingar på livets frågor...
2017-09-05

  ULJO
Om det vet vi inget och det är kanske för väl
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP