Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt

 

dag för dag

växte bergen

flaskorna kom och gick

han betraktade sin växande mage

 

först Kebnekaise

nu Sarek

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-27 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP