Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

 

 

 

ensam var jag

när det hände

ensam var jag

den stunden

när mitt jag flydde

in i fantasin

ensam blev jag

ensambarn

pratade, skrattade

gråten inuti

kunde inte sluta

ville aldrig vara

bara ett barn

bara så hemskt

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-28 11:05



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Sorgesamt utan sentimentalitetsspackel.

Berörande!
2017-08-28

    ej medlem längre
gullunge var det ingen som sa
hur fin du va?
hoppas och tror med hela hjärtat
du idag annat känner
kärlek <3
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP