Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag mår bra om någon undrar. Experimenterar bara i skrivandet.


Under piskan

 

 

piska mig blodig

till vanvettets rand

vrålande från mitt innersta

där demonerna rasar

befria mig från livet

smärtan blir till njutning

när varma blodet rinner

nära döden svävar jag

mellan himmel och helvete

dödens änglar jublar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-28 17:08



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Finfin drapa om ångestriden dödslängtan. Gillas!
2017-10-19

  Gronman
Otäck beskrivning
Bra att du skrev din ingress.
Tycker att man får ta ut svängarna när man experimentera med sin text.
Människor lider oerhört i världen.
2017-08-29

  Per Drysén
Otäck beskrivning av många människors ångest
2017-08-28

  Jan Widströmer VIP
Ursäkta, men en mycket obehaglig text. Om inte ingressen hade ursäktat hade jag tänkt dig som psykopat, eller i behov av psykisk vård. Hoppas du hittar värdigare ämnen ....
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP