Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven inatt då jag är närmast mig själv,,,,,,,,tystnaden väcker poetens penna!


Självbilden



Längtan föder lust
och lusten föder
närhet

till ett djup

att komma ännu
närmre sanningen

om något större
rikare i anden

trogen i mig
själv

och till den
jag möter.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-28 08:26



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!

Klok och vis tänkt. En självbild vi alla borde ha. Jag försöker ha något liknande själv. Bra, Karen! Hälsar vännen Fredrik
2006-05-29

  Daniel_78 VIP
en vacker självbild, ärlig
gillar;

Längtan föder lust
och lusten föder
närhet

om något större

nice.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg