Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurdan är jag?

Rakt upp och ner
med blicken
riktad framåt

Sådan är inte jag

Gatan svänger
under en himmel
någon kallar blå

Ett dunkel
inuti i mitt huvud

Den totala ensamheten
med inåtvänd blick

Men jag är inte den som klagar

Nej

Hurdan är jag?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-30 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP