Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

provocerad

att du tror att jag är enkel
att förstå
att du tror att världen jag lever i
är grå
det är ditt typiska citat
"men asså jag ser det inte så
jag ser det inte svart eller vitt
jag ser det som att det är grått eller kanske regnbågsvitt, nån färg som inte finns"
för dig är det en ursäkt
gör att du kommer undan med vad du vill
för världen är inte grå
den är inte svart eller vit
den är inte röd
den är ingenting innan du färglägger
precis som du vill
men det viktigaste
tycker jag
är ändå att förstå människor
runt omkring
att deras färgskala
kanske inte är samma
som din.




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-31 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo