Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skrivlust = ingen lust för något alls



Jag är inte i någon skrivperiod
få saker berör mig just nu
det är så svårt att skriva
när hjärnan känns tom

jag har inte lust
att skapa någonting
och jag har inte lust
att inte skapa någonting

behövde bara skriva det
och bara det är väl ett tecken
på att det fortfarande finns i mig

det där, vad ska man kalla det?
något klyschigt som inte går att ta på


 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-01 13:47



Bookmark and Share


    glitterflicka
känner precis samma
2017-09-04

  Fulbergarn
:) allt tomt måste fyllas på för att fungera, det är allt hårt jobb som att fundera som att tanka nu vet jag inget mera

kram

2017-09-01

    Taly
blankperioder behövs.

liksom sightseeing bokvärldar, utsiktstorn, filmkvällar... göra inget. känna vad det egentligen luktar runt hörnet. knö sig in någonstans. eller inte.
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski