Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalman

Inuti Skalmans vidunderliga skal

Ryms universum och oändligheten




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-02 07:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I det lilla finna det stora!
2017-09-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja Sicher !!
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt