Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av flera

Jag vill skriva nåt vackert
Jag vill komma ihåg
Men du är bara en av flera




Fri vers av pathetic duck
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-03 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck