Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina texter om dig.



jag kan inte skriva
om dig

fast jag har tusentals
ord som beskriver
orden som beskriver dig

men det är någonting
med hur du rör dig
hur du rör mig
hur du STÖR mig
hur du förför mig
som berör mig

så jag kan inte skriva
om dig

mina ord gör
inte dina händer rättvisa




Fri vers av emsutan
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-04 16:45



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Helt underbart!
2017-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Varm och kärleksfull text!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan