Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske har jag förstått hela historien nu.


det var inte du som
höll ihop mig

det var jag som fick dig
att inte tappa förståndet.




Fri vers av emsutan
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-19 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan