Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gäller att leva när man är vid liv, typ.


men ibland glömmer jag
av att andas

för tomheten inuti
stryper lufttillförseln

och hjärtat dör
långsamt




Fri vers av emsutan
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-29 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan