Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så jävla ensamt här.


det är som att vi befinner oss på olika planeter

och du åker runt
fort som fan utan att
du egentligen bry dig om
att titta åt mitt håll

och alla mina tillkortakommanden
är verkligen verkliga
och jag älskar dig
mer än vad du någonsin har tyckt om mig
eller ens kommer att göra.

du är i din bana
och jag vinkar fan förgäves varje gång
du snurrar förbi




Fri vers av emsutan
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-05 14:12



Bookmark and Share


  Julio VIP
Stark text
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan