Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte som någon annan.



Du har varit här
länge

hemma hos mig
bredvid mig
under mina fingrar
inuti mig

dörren är öppen
du är fri att gå

men jag skulle nog faktiskt
gå sönder lite då









Fri vers av emsutan
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan