Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gabriel Carl Walther. En prins har fått sitt namn.

I dagens Nordegren & Epstein i SR 1

undslapp sig   Nordegren i slutminuten

följande replik, med hänsyftning till

Drottning Silvias fars antydda anknytning

till naziregimen under kriget:

"Måste man återupprätta Walther nu;

det är ju många som heter Adolf också"

Den avfyrade kulan från Walther-pistolen

var i skjutgladaste laget.

Det var dålig stil ! Varför ge sig på

ett stackars oskyldigt nyfött barn

som inte fått bestämma sitt namn

Jag tycker att Carl Philip och Sofia 

är en prydnad för kungahuset

och önskar dem all lycka

 

Här på poeter.se finns det också en man

med dåligt omdöme

Han har av någon anledning fattat agg till mig;

trots att han utger sig för att vara så gudfruktig

Innan han blockerade mig så skrev han en text 

med hänvisning till mig; där han skrev

att jag avfyrade min Waltherpistol

med preussisk precision

Jag kan inte rå för att jag heter Valter

En morbror kom hem på besök från USA

samma år som jag föddes

Möjligen fick jag då samma förnamn

för att hedra honom

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-04 18:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jag tycker det var rätt snyggt namn för en gångs skull, även om jag inte är nån som är för kungahuset.
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP