Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan fantasi

 

Utan fantasi

Skulle du vara lika vacker?

Och skulle du se mig

Eller skulle du bara gå förbi? 

 

Utan fantasi 

Hur skulle våra liv bli?

På gott och ont - 

En innehållslös dikotomi

 

Utan fantasi

Hade vi inte kunnat skapa missiler

Utan fantasi 

Kan vi inte skapa fred, vi nekrofiler

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-05 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP