Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oh ja.


rappidy rap

går på gatan - yo seru mannen längs krönet?
han-creepar-som-ett-creep-fram-till-fröken-i-hörnet

säg ey-man seru tjejen i huset?
se-den-lilla-bruden-så-bökigt-i-bruset
hon är så het fan: oh la la!
säg tu parle avec moi?

oui-oui-oui - yo mon cherié!
sex on the B med läppar i
klunkar ner den i ett svep
höj min ton och sträck mitt rep

så vi kan hoppa ner tillsammans
romantik och sex varannan
med en liten touch av drama..
säg förlåt av gammal vana

ett två tre vi räknar me
- att du kommer på aw
vi drar till leary's för att lira
spelar spel och dricker bira

det blev skitigt
dags att städa
vi. vill. ha. ordning-o-reda
sexiga möten
+pengar på freda...

är de slut?
fan de e slut
går ni in
- så går ja ut -
ett ett två
sen sikta
skjut.








Fri vers (Spoken word/Slam) av Nellie629
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-10 16:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det svänger coolt
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629