Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäddor och mörker

Förgyllda bajskorvar hägrar vid synranden
gäddorna står med darrande knän
Det är ljusets svärta och ett starkt mörker
ja,gnistor av mörker
I dessa sista dagar köper du bilden av någon annan
till priset av dig själv
Det kommer en dag då inget diskmedel
skall få grytorna rena
Ve de som har grytor den dagen
Men även Bödeln ska slipa sin yxa förgäves




Fri vers av Josef Klintenberg
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-06 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Klintenberg