Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En septemberhaiku



lyktsken
ur regnet föds små solar
i björnbärssnåren




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-06 21:29



Bookmark and Share


  blått nagellack
åh så fint
2017-09-10

  Annie b'larsson VIP
Det är så poeten ser världen. som den verkligen är. Mycket fint.
2017-09-09

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert.
2017-09-07

  lodjuret/seglare VIP
Jag gissar här att 'björnbär, växer minsann inte, på träd'. Lyktsken är illa för sömnen. Medan livet nog är beroende av solen. Och livet är snårigt.
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP