Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bra för att vara sant

 

 

 

attans!

jag gick på pumpen igen

och igen och igen

min tro på människan

sviktar betänkligt

men nu får det vara nog

tänker inte längre

trampa i gamla spår

nu röjer jag nya vägar

inte bunden av gamla löften

som bara jag infriar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-08 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i bland är allt som Joy Division sjöng:
"Love will tear us apart",han hängde sig för övrigt Ian Curtis,tror det var 1980.
2017-09-09

    ej medlem längre
nya vägar ger möjligheter
de gamla kan vara andras felaktigheter
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP