Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Total nybörjare... Bara skrev på och det blev som det blev. Skriv gärna vad ni tycker men förstå min utgångspunkt. Kategori?säkert helt fel då jag är totalt okunnig....


Sista lågan dör ut

Ge mig ditt hjärta
förskingra min sorg
hör genom natten
din älskares slag

Vet att du njuter
ännu ett tag
själv har jag solen
för länge sen glömt
men drömmer om ängeln
som skiner så ömt
låt mig förtäras
av djävulens röst

mörkt är mitt hjärta
av lust till min dröm
att hungern vill smaka
på din frihets törst
fast sinnet vill fjättra
din lystna själ
och dricka av känslan
när du hungrar
efter mer

finns inget i världen
som kan skingra min sorg
men tanken på dig
i min trasiga värld
får mig ändå att lätta
för en sista sekund
innan mörkret mig dödar
med sin knotiga hand

tystnad som vilar
sinnet blir tomt
ljuset är borta
och natten gör ont
brunnen till bredden
är full av min sorg
det slutar nog aldrig
förräns själen
i ögat
slocknar till slut

jag ser mig i spegeln
Ser lågan dö ut........
jag är borta för alltid
och känslan tar slut




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 564 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-09 04:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow vilken dikt. Den gick rakt in i hjärtat. Väldigt bra rytm eller vad man kan säga :) <3
2017-11-30

  överlevaren VIP
Vemodiga ord som griper tag och berör!
2017-09-13

  Fulbergarn
Just inga rim oregelbundna verser men precis som det ska vara, jag gillar den
2017-09-09

    ej medlem längre
det finns ingen som är hopplös
det är andra som gör det
visa att du kan
om du är man
res dig upp!
2017-09-09

    Ordkonstnär
Väldigt mörk och längtande. Mycket bra också om det är en nybörjartext.
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ