Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet av dagen

I utkanten av allt

Steg som inte hörs

Sällsam är musiken

När de döda reser sig

Bakom alla skuggor

Bland minnen bleka

 

 

Var lugn lilla barn

Allt är detsamma

Mörkret och ljuset

Dagen och natten

Stjärnorna lyser

precis så evigt

Som vi klarar av att förstå

 

När ljuden somnar in

Kan vi slå oss till ro

Allt som återstår

Är längtan i evigheten

Den ogreppbara

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-18 18:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fin dikt och vemodig: Allt som återstår för oss är längtan...
2022-02-22

  Den skrivande tysta
Så fin. Bokmärker.
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ