Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spridda spår av verkligheten

 

Kölden är mitt liv

Likt frostrosor sprider sig

Låter fingrar kalla mig överösa

I den ännu mörka gryningen

 

Ett evigt tillstånd

Lätt att vilse möta

Bortom all tankar

Breder enslighetens täcke

Sina bolster över det som är vackert

oåtkomligt för beröring

 

Vita liljor är inte allt

Blodröda rosenblad

Sveper även över åtråns strand

I ljuset av ännu en plågsam natt

 

När sömnen fylls av livets sorg

Kroppen rastlös rider

Allt bleknar stilla

Medans stormen river

Ro för evigt steglad

 

Vålnad jagar själ i flykt

Branden slukat lustens år

Visa mig vad som nu består

Allt ligger nu i dimma

Vilsna spår

hit och dit

 

Stupet ter sig vilsamt

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 188 gånger
Publicerad 2022-02-12 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ