Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglösa visioner

Sorglösa visioner
passerade förbi

Stjärnor i miljoner
strålade ikapp

Trösten kom till mig
och viskade mitt namn

Han vaggade mig stilla
så stilla i sin famn

Jag hörde livets löften
om lugn och sinnesfrid

Jag såg min ängels godhet
bortom rum och tid

Mitt sinne skrek av vällust
insöp glädjen givmildhet

Jag fick en sällsam glimt av
det fullständigas frihet




Fri vers av Ida Annie
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-09 21:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Stjärnhaiku Till Ida Annie

Kan nästan höra

stjärngnister i änglakör

läser dina ord
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie