Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dagen befaller min ande att skapa

Om dagen befaller min ande att skapa
Är då skapandet mitt?
Eller hör orden till er?

Min ande är er önskan
Att i förvissning möta skuggan
Vems skugga skymmer sikten?
Vems vidom rymmer dikten?

Om du lär dig mitt språk
Och prisar min saga
Om du benådar i klarsyn
Och ser mig i min sfär

Då ska jag vandra intill dig
Tills vi möts på nytt, i ett

I mitt rus vill jag berusa dig
Och beträda vår frizon

Utan förklädnad vill jag stå
I ljuset av vår skugga




Fri vers av Ida Annie
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-15 13:48



Bookmark and Share


  Stay Golden
Månne vi mötas öga mot öga när vi i spegeln ser <3
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie