Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genuskyrkan ser ingen synd, allt den ser är regnbågen


Horhuset Gesus


för att testa min svaghet ställde hon sig
på tvären redan före jag kom dit, måste
man tro som hon bar sig åt för vår skull

Själv tappade jag bibeln i golvet med en
torr smäll innan jag själv gjorde just det

ställd på knä
hänförd av denna systers bildiga tolking
av den yttersta frestelsens verkliga åsyn


Ingen tvivlade mer, aldrig igen





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver väldigt bra och målande men också lite läskigt...
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn