Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stendöva divor höjda till helgon, vad hör dom?


Stenhora, Höga helgon



Heliga hora, se till mig som billig är,
fräls mig ifrån analsex och förnedring

- giv mig en snort som får mig att glömma



Se till mig som sönderförnedrad är utan
att fördöma min svaghet att inte ropa
högre på hjälp som ändå ingen har att ge






Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-15 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn