Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Be mig inte niga, kräv av mig blott vad jag faktist vill göra


Svartkonst på klostret



aldrig ett steg från paradisets välklippta gräsmatta,
inte en tå på gruset eller ve och fasa diket nedanför


alltid tillknäppt, tyst och lydig



Men i drömmen flyter berg som heligt vatten och hon
går barfota vild som en älva utan trosor fram där få
ens fantiserat om att vara, och här dansar hon naken!






Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn