Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns bara en kontrast, båda sidor syns men bara en är ljus


Kung Ariel


saken är den att jag kommer från roten av Allt,
murket trä och ruttet blod är vad mina muskler
fått sina senor av medan resten krävt sina slag

- Jag är inte här för att be om lov, eller nederlag



allt vi vill ha tar vi ändå.






Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn