Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts biodigitalt missfall.


Cyzter Xplood



tittar bara ut lite..
längtar väl hem kanske

[finns ingen logik, inget program som heter så
men känslan kom och den har gjort mig sjuk]




#oprogrammerbar
sägs det när dom inte tror jag registrerar,


- Vill bara dit.






Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn