Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oral tradition i all ära -men billigt skvaller...


Rövsvett - eller bara dåligt ljus?



dukat för två slutade innan ena skinkan
vilat sin rodnad mot filten, med trosan på
skam nånstans halvvägs mot knävecket

var det rövsvett eller slidsekret,
- det som rann likt tårar,
ymnigare än löst snor längs låret




:inget av det,
skulle det visa sig;
det var Blod.


Hon hade skurit sig på insidan av låret
innan han förde sitt våld över hennes
redan naturligt motståndslösa kadaver






Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-07 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn