Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då var då, men just då var det nu, för tusen år sen.


Tänk efter före


tänk inte så mycket

gör bara, men tänk lite
längre än tusen år fram


Ingen vet hur Du kan se ut
sen med allt du lagt ut om
dig själv i bästa dager idag

Saker du släppt flyter fritt





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tja räntorna läggs därtill
och plötsligt mycket pengar på banken
:) Tag inte så allvarligt
döm ingen heller inte dig själv!
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn