Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mina svarta stunder och funderingarna kommer det mycket tankar i huvudet


ovan skrivare. "vakna nätter"

Hör hur klockan tickar
mot tidig morgon en en ny
dag tar sin början...
men mot vad egentligen?
för mig ser dagen lika dan ut som igår
som dagen förre det och veckan före det.
som det sett ut sen jag började bli sämre
i mitt mående.




Prosa av den nya men glömda själen
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-10 01:28



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Du kan skriva.
Du kan berätta.
Fortsätt berätta!
Fortsätt skriva!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen