Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men hon gick inte dit, hon gick längre än så


Prästens oäkting


Sänk dig själv i gölen i skogen

ta nåt onödigt som sänke, döm
dig själv i hemlighet istället för
att låta pöbeln här göra dig illa


Du har min välsignelse, gå nu
och försvinn från denna värld





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 232 gånger
Publicerad 2017-09-10 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn