Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra text och jag prövar mig fram. Försöker vara lite mer ljus än mitt vanliga nattjag. Fortfarande är det direkt ur tanken och mycket lite ändrande.


Sårbar utan skydd....

Jag sneglade blygt mot
dina gnistrande ögon.

Ditt frågande uttryck
Min utsträckta hand
med ett sårbart hjärta
mellan spretande fingrar

När du plötsligt förstod
och ditt leende kom
och du mötte mitt hjärta
med din öppna famn

Jag glömmer aldrig
ditt sprakande namn




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-10 01:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Öppna ord med värme!
2017-09-13

    ej medlem längre
denna är lika bra som den första
nej ännu bättre
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ