Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troligen skrivet av mitt lilla jag som lever i saknad och övergivenhet.....


Vem är jag!

Jag brinner
men ack så tyst

Jag skriker
men utan röst

Min sorg vill ut
men ingen ser mig

Jag är utan rötter

Jag är utan tid

Jag bara existerar

Helt utan liv

Döden är min solnedgång




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 680 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-10 07:23



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En dikt som viskar..men med starkt uttryck!
2017-09-16

  överlevaren VIP
Stark text som berör på djupet!
2017-09-13

  Hopplös själ
Jo,mycket glad att jag existerar ;)
Leva i nuet är kluvet för mig!
Lever i nuet när det gäller vad som ska göras.
Vad det gäller människor och känslor så snurrar det oavbrutet känns det som.....
Kanske därför jag samtidigt stänger om mig då det blir väldigt jobbigt annars.

Kanske därför det känns bra att skriva....
2017-09-10

    ej medlem längre
men det är väl bra du existerar
det bästa är ju att leva i nuet
se på blommorna på marken
bekymrar de sig om tid
de lever den tid de har
nemas problemas

2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ