Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varning! Inget för hårdingar.


Den som söker

 

 

 

le

fast ditt hjärta gråter

le

när du vänder åter

stark i själen

du vet skälen

kärleken tog slut

så var det absolut

men du reste dig

sa: du knäcker inte mig

det finns andra som söker

det går bara jag försöker

en dag möter jag kärlek igen

jag kommer hitta en vän

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 10:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Träffande
Livsord
Komna
Ur erfaren
Själ!
Tack!
:}


2017-09-10

    ej medlem längre
det gör du säkert min vän
det har jag på känn

den jag i hjärtat har
finns ännu kvar :)

2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP