Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zebraränder


jag svär jag känner fantomkyssar mot min nacke i sömnen,
& numera har jag reducerats till ett hål som jag ständigt försöker fylla,

men blod, svett och sperma rinner igenom.

smutsen under mina naglar verkar aldrig försvinna
liksom skavsåren av stilettklackarna, spritskakningarna, tjackruset, zebraränderna på mina armar, bitmärkena på min hals,
smutsen verkar inte försvinna.





Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-11 07:02



Bookmark and Share


  Robin V
Starkt!
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M