Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag älskar dig ännu

 

 

 

jag fick aldrig säga farväl

inte ens ta dig i min famn

och jag saknar dig gränslöst

och kärleken gör så ont

att hjärtat nästan brister

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-11 15:27



Bookmark and Share


  Per Drysén
Minnet av det som aldrig blev
2017-09-12

    ej medlem längre
den var vacker och gränslös
kramar <3
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP